OTISLA JE LEGENDA “SPID”-a

U ponedeljak 16.06.2008.g. prestalo je kucati veliko srce naseg Lakija (Sead Lakača)1957-2008.
Danas dženaza koja je obavljena na mezarju Ravne bakije , pokazala je koliko je Laki bio  voljen, poštovan  i cijenjen medju pravom rajom .
Sead veliki Sarajlija koji je uvijek imao veliko srce i kao osoba koja se kretala pomoću staka veliki dio svoga zivota bio je uvijek šaljivdjija i nasmijanog lica dizuci uvijek moral svima koji su ga okruzivali .
Voljen medju djevojkama , medju rajom , medju sportasima uvijek je zracio veseljem i pozitivnom energijom koju je Laki uvijek imao za svakoga.
Laki jedan od osnivača sportskog drustva invalida SPID dao je ogroman doprinos rada i djelovanja "SPID"-a.
Tesko je vjerovati kako se iskrao od nas , kako je najednom otisao i prestalo da kuca veliko srce naseg Lakija.
Veliki borac za istinu i pravdu onako sa ponekad ostrim komentarima i borbom za pravdu i posticaj invalidima ma koje kategorije uvijek je nalazio prave rijeci utjehe , nade i srcanosti za svakoga ko ga je imalo poznavao kao velikoga covjeka.
LAKI koji je dio svih uspijeha "SPID"-a zasluzio je da se njegovo ime zapise zlatnim slovima u historiji "SPID"-a.
Vjerujemo da bi bila mala knjiga od 1000 stranica o radu dijelovanju , sportskim uspijesima , priznanjima , medaljama , druzenjima i svim pozitivama koje je krasilo našeg Seada Lakaču.
SABURA PORODICI LAKAČA od svih atletičara AKI SPID  i Rahmet predajemo našem LAKI-ju, neka ti budu otvorene dženetske Božije bašće .

1 komentar

Komentariši