AKI SPID & BH TELECOM

Na preliminarnom sastanku juce se BH telekom odlucio sponzonirati nase vrhunske atleticare i atleticarke koje imaju i prestavnike za Paraolimpijske igre za sada su to : Pandzic Dzevad , Klico Dzenita i trener Rahmanovic Edib.
Na Press konferenciji su prisustvovali samo ekipa TV HAYAT , ekipa FTV i ekipa TV SARAJEVO, hvala u ime atleticara da su se odazvali nasoj press konferenciji i obavjestili siru javnost za nase uspijehe i nove Paraolimpijce koji ce zajedno sa reprezentacijom sjedeće odbojke koja brani Olimpijsko zlato , prestavljati BiH u Peking-u 2008.
Svakako da se prezentovao i nas novi SPONZOR za 2008 BH TELEKOM i svi ostali sponzori koji su nam pomagali i imali zajednicku odlicnu saradnju tokom godine.
Poslije press konferencije organizovan je sastanak rezimiran rad za 2007 godinu te i predocen plan i program rada za narednu takmicarsku sezonu, te je izabran na predlog vise atleticara novi Presjednik AKI SPID Rahmanovic Edib, trener AKI SPID .
Znali su i atleticari u svojim klubskim prostorijama da se opuste i uz ugodni stimung proslaviti svoje dosadasnje rezultate kao i rezultat ekipe sjedece odbojke SPID koja je pobijedila RUSKOG prestavnika ekipu Rodnik rezultatom 3 : 0 , tako da se nadamo da ce ekipa SPID-a u subotu igrati finalnu utakmicu koja ce biti direktno prenesena ekipom TV HAYAT u SUBOTU sa pocetkom u 17 h gdje ce se odlucivati o novom Evropskom Sampionu .

Komentariši