UREDJENJE KLUBSKIH PROSTORIJA

U ulici Hadzisulejmanovoj br.26 gdje je sjedište ATLETSKOG KLUBA INVALIDA "SPID" SARAJEVO teku pripreme uredjenja zajednickih klubskog prostora sportaša "SPID"-a.
Za adaptaciju i uredjenje prostora potrebna su nam neznatna srestva da bi nasi sportaši mogli nesmetano obavljati svakodnevne dužnosti i zajednička druženja.
[IMG]http://i24.tinypic.com/d63wg[/IMG]
Kancelarija-KLUB je zamisljen da ima funkciju redovnih kancelarijskih svakodnevnih obaveza kao i prostor za PRESS konferencije, zajednicka druženja , kao i za prijem SPONZORA , DONATORA i svih onih koji žele napredak sportaša invalida .
Prostor se prilagodjuje uslovima pristupa sportaša koji su vezani za kolica .
Radovi koji su potrebni za adaptaciju su : vodovodni radovi, elektro radovi, gradjevinski radovi i uredjenje unutrašnjeg enterijera .
Medju prvim u susret je izaslo preduzeće Vododvod i Kanalizacija SARAJEVO koji je dodjelio Digitalni vodomjer koji je po svim standardima i propisima , a za normalno i redovno placanje potrosnje vode .
Vodovod i Kanalizacija ce biti jedan od Sponzora našem klubu narednu takmičarsku Olimpisku godinu 2007 / 2008.
Hvala direktorima ,svim uposlenicima VODOVODA I KANALIZACIJE SARAJEVO koji su izašli u susret našim vrhunskim sportašima BiH.

Komentariši