PRIPREME ZA SINGEN

Uveliko traju pripreme nasih najboljih atleticara i atleticarki BiH , atletskog kluba invalida za medjunarodno takmicenje Otvorenog drzavnog prvenstva Njemacke u gradu SINGEN.
kompletna ekipa redovnih ateticara i atleticarki usla je u zavrsnu fazu priprema za odlazak znacajnog takmicenja u Singenu koje se odrzava od 20.07.2007 do 23.07.2007.g.
Mada se radi u veoma teskim uslovima , vidni su ipak napredci svih pojedinaca.Pored problema mjesta treniranja , prilaza terenima , velikih vrucina, nedostatku atletskih sprava, nemogucnost odlaska na pripreme , nedostatka dovoljno goriva za vozila i jos niza dosta problema ipak pokusavamo da se max . pripremimo i pokusamo otici na takmicenje mada jos bez FINANSKISKE podrske !!!!!!!!!
Kome sve zahvaliti nismo pametni , narocito nedovoljna "briga" i podrska atleticarima i atleticarkama koji vec ispunjavaju norme za Paraolimpijadu!!!!!!!!!!
Ipak cemo spomenuti organizacije koji su nas dosad podpomagali za obezbjedjenje dijela goriva koje nam je neophodno za svakodnevne potrebe i to : Benzinske pumpe : OMV , HOLDING INA i Centrotrans eurotrans.
Vrlo je vazno spomenuti ljude iz BIŽ sporta koji su nam izdvojili dio atletskih sprava koje su nam neophodne za redovne treninge , tako da ćemo naknadno izvrsiti uplatu nabavljenih atletskih sprava i pomagala za treninge.
sarajevo Osiguranje obezbjedilo je za nase atleticare i pratioce putno i sportsko osiguranje i znacajno je napomenuti da SARAJEVO OSIGURANJE vrlo rado se odaziva pomoci nasim najboljim atleticarima: HVALA veliko svim nasim simpatizerima i ljudima koji imaju razumijevanje za sve sportiste AKI SPID-a

Komentariši