POMOĆ U RADU i DJELOVANJU AKI “SPID” SARAJEVO

Već punom snagom nasi najbolji atletičari BiH pod vodstvom trenera Rahmanović Edib-a bez obzira na vremenske prilike i neprilike, trenutno na atletskom poligonu AK SARAJEVO vrše pripreme pred takmičenja koje ih očekuje u skoro vrijeme.
Svakodnevni prevoz od mjesta stanovanja do atletskog poligona i nazad podržala je u gorivu BP OMV – VELIKO HVALA ZA nesebicnu pomoć rukovodstvu i svim zaposlenim OMV-a.
Dio opreme koja je neophodna atletičarima i atletičarkama pomogla je PROFESIONALNA VATROGASNA BRIGADA GRADA SARAJEVA.
Mada su naši atletičari bez dovoljno atletskih sprava i adekvatne opreme koja je specificna ipak se nekako snalazimo i redovno treniramo.
I ovom prilikom ćemo se zahvaliti radi finansiske podrske iz Holandije organizaciji MLADI BiHhttp://www.mladi-bih.nl koji su pretežno studenti u dijaspori našli i izdvojili srestva za pomoć nasim vrhunskim atletičarima BiH.HVALA SVIM KOJI SU UCESTVOVALI i IZDVOJILI SRESTVA.
CEMENTARA KAKANJ je sama ponudila pomoć i sjetila se naših atletičara koji rade i svakodnevno marljivo treniraju da poboljšaju svoje zdrastveno stanje , sportsku spremnost i obore svoje lične pa i Državne rekorde.
Svakako da naši atletičari i atletičarke obećavaju i ove takmičarske godine pregršt medalja.

Komentariši