AKI “SPID” & AS “Bosnia group”

Zadovoljstvo nam je objaviti novu saradnju našeg kluba i AS"Bosnia group".

Sportsko društvo invalida «SPID» Sarajevo, Atletski klub invalida «SPID» u saradnji sa sa cijenjenom firmom AS Bosnia Group d.o.o. – Sarajevo ovim putem nudi poslovnu saradnju pružanja usluga , postavljanja za  svakodnevne potrebe program Vending automata za tople napitke.

Firma AS «Bosnia group» d.o.o. Sarajevo egzistira na širem području BiH i do sada je uspješno uposlila više radnika na svakodnevnim servisiranjima i održavanjima stotine automata  različitih kapaciteta i namjene, a jedne od vrsta ponudjenih  aparata vidite i na slici.

[IMG]http://i19.tinypic.com/47d55ia.jpg[/IMG]

U programu AS «Bosnia group» su automati različitih kapaciteta i namjena renomiranog italijanskog proizvodjača BIANCHI i proizvodi za punjenje automata su vrhunskog kvaliteta, nemačkih marki Kraft Jakobs i Satro.

U asortimanu ponudjenih aparata za vaša svakodnevna uživanja i osvježenja su : espreso kafa, espreso duža, espreso sa mlijekom, kapučino čoko, kapučino Italija, topla čokolada, čaj itd. . Cijena svih proizvoda do sada je konstantna  od 0,50KM , a navedeni automati koriste kovanice u aponima od 0.10 KM do 2,oo KM pri čemu kod iznosa veči od cijene proizvoda aparat vrača kusur .

Hvala AS"Bosnia group" sto na ovaj način pokusati izdvojiti dio sredstava namjenjen vrhunskim atletičarima AKI"SPID" na čelu sa direktorom gosp. Hero Nesib-om.

1 komentar

Komentariši