KAKO TEKU PRIPREME I SVAKODNEVNI RAD AKI SPID-a

Pored svih svakodnevnih velikih obazea za rad i djelovanje, desavaju se svakojaki svakodnevni problemi, jedan od velikih problema je svakako nedostatak finansiskih srestava, al eto Federalno Ministarstvo je finansiski obezbjedilo dio sredstava za odlazak na Svijetsko prvenstvo u Assenu za naše najbolje atletičare BiH.
Kombi vozilo koje nam je potrebno za svakodnevnew potrebe trenutno je funkciji , al nespremno za odlazak na daljnje putovanje , jer je mjenjač u kvaru i nismo u mogučnosti da finansiramo – obezbjediti novi ili neki drugi koji bi bio ispravan i odgovara za nas KOMBI ( RENAULT TRAFIC- dizel . 1+8 sjedista) godine proizvodnje 1996 g.( mjenjac ima vodeno hladjenje)

[IMG]http://i7.tinypic.com/2553wxs.jpg[/IMG]

MOLIMO SVE ONE KOJI NAM MOGU DATI INFORMACIJE GDJE I KAKO DA DODJEMO DO MJENJACA ZA NASE NAVEDENO VOZILO!??
HVALA
Nemozemo , a da nespomenemo zainteresovanost ljudi iz Njemacke , Austrije i Holandije za pomoć našim Atletičarima i sa kojima smo u kontaktu.

2 komentara

  1. Prijatelju naš,
    Da bili smo u Renolovom servisu i sto su mogli napraviti napravili su stim sto smo platili sve dijelove, ruku na srce nesto su nam i priznali sto se tice rada(ruku) , al mjenjac to je za njih veliki poduhvat da bi ga nama sponzorski rijesili .Ostaje nam da se snalazimo.

Komentariši